Ik ben Andrée Borguet.

 

Ik woon In Outgaarden met mijn man en twee kinderen. Mijn eigen praktijk heet Integrama.

Mijn achtergrond

 

Van opleiding ben ik sociaal assistente, maar ik werkte hoofdzakelijk als opvoedster in de gehandicaptensector.

In 1998 volgde ik de opleiding Integratieve Massage®. Dit is een professionele ontspanningsmassage die drie verschillende massagevormen(dynamische, intuïtieve , polariteitsmassage) integreert tot een vloeiend geheel. Er ging een wereld voor me open. Ik was enorm gefascineerd door het magische effect van respectvolle aanraking. Massage ging steeds meer plek innemen in mijn leven.

In 2001 startte ik een massagepraktijk in bijberoep en gaf ik mijn eerste massagecursussen. In 2005 begon ik in hoofdberoep onder de naam Integrama.

Als mama van twee kinderen ging ik me al snel ook specialiseren in zwangerschapsmassage, babymassage en kindermassage.

Met een verleden als opvoedster in de gehandicaptensector richt ik me met aangepaste massages ook tot mensen met een beperking. Het is mijn vurige wens de kracht van aanraking ook voor hen bereikbaar te maken.
 

Mijn missie

 

Mijn ervaren handen willen mensen graag verwennen, hen laten thuiskomen in hun lichaam , diepe ontspanning laten ervaren en dit in vol respect voor hun eigenheid , noden en grenzen.

Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn passie met anderen te delen in de vorm van verwenavonden, massagecursussen voor beginners en gevorderden, een massagegroeijaar… Hierbij vind ik het belangrijk om telkens weer een sfeer te scheppen van respect en vertrouwen waarin mensen zichzelf mogen zijn en binnen hun eigen grenzen en mogelijkheden kunnen groeien in de kunst van het aanraken, aangeraakt worden en hierdoor geraakt mogen worden