KUNDALINI YOGA
Kundalini yoga Lente 2020
Kundalini yoga verbindt de kracht van verschillende yogavormen tot één geheel. Een Kundalini yogales is een dynamisch samenspel van lichaamshoudingen, beweging, adem, ontspanning, mantra en meditatie.
Kundalini yoga raakt mij telkens met een ervaring van verdieping, verbinding en vitaliteit die ik meeneem in mijn dag. Heel welkom om je te laten inspireren !

 

Lesgever: Miriam Terheggen

Data: 28/4, 5/5, (12/5 geen les), 19/5, 26/5.

Uur: dinsdag van 19u tot 20u15
Prijs: 10 euro per les, te betalen voor de hele reeks van lessen = 40 euro
Inschrijven bij Miriam Terheggen, 0472-041885, mterheggen@hotmail.com
 

Inhoud:

* 4 yogalessen in het thema ‘groene energie’. We beoefenen een serie oefeningen die goed is voor het hartcentrum: de plek waar we neutraal en zonder voorwaarden kunnen zijn. Tijdens de oefeningen zakt onze aandacht van hoofd naar hart, daar waar we stil mogen zijn in harmonie met onszelf en onze omgeving. Bij het hartcentrum hoort de kleur groen, verbonden met de natuur en genezing. Ontgift, laat ballast los en begin fris en licht aan de zomer.

In deze yogavorm zijn de oefeningen vaak krachtig en dynamisch en hebben achteraf een diep helend effect. Ervaring is zeker niet nodig, het gaat om de ervaring die je zelf maakt.

 

Wanneer je zin hebt om de reeks dagelijks of met een andere regelmaat thuis te oefenen krijg je de set mee op papier. Op de 40e dag (te starten vanaf 28/4) is er afsluitend een workshop mantra zingen waar we ons systeem verder laten resoneren, helen en bovenal kunnen genieten van het samen zingen in groep.

 

* Groen dieet:

Indien je je graag helemaal onderdompelt in ‘groen’ kun je meedoen met het groene dieet. Een dag, een week, langer dan een week; welke formule dan ook past bij jou. Het groene dieet is een vegetarisch dieet waarbij je kiest voor het eten van enkel groene groente en fruit. Je kunt net zoveel groen voedsel eten als je wilt, je hoeft niet op calorieën te letten. Door veel groen te eten krijg je meer chlorofyl binnen dan normaal wat helpt om te ontgiften en je fit te voelen.

 

* Extra: tijdens deze reeks kun je aansluiten bij twee losse workshops (hiervoor hoef je de yogareeks niet gevolgd te hebben):

- Zelfmassage bekkengebied voor vrouwen: zondag 17/5 van 10u-12u, 16 euro

- Mantra zingen: zaterdag 6/6 van 19.30-21.00, 12 euro.

 

Reeks gaat door bij minimum 8 inschrijvingen.

​​

Get social with us!
Stuurgroep Centrum Levenspad​

centrumlevenspad@gmail.com

​​​

© 2018 Centrum Levenspad

  • Facebook Clean Grey
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now