Basisreeks ontspannende lichaamsmassage met olie

massage-been.jpg
20160919_155949.jpg
P1020731.jpg

 

Tijdens deze avondreeks leer je stap voor stap de kunst van het aanraken en masseren. Je oefent de rol van gever en ontvanger. Naast het aanleren van de basistechnieken is er heel veel aandacht voor het scheppen van de juiste sfeer, het belang van respectvol contact, een goede verdeling van jouw energie over jezelf en je massagepartner, je houding als masseur en bovenal het genieten van het geven en ontvangen

We leren de basisbewegingen van de intuïtieve massage : een  ontspannende lichaamsmassage met olie Bij deze massagevorm staat respectvol huidcontact centraal en is het contact met de ontvanger en de sfeer minstens even belangrijk dan de massagebewegingen zelf. Met lange strijkbewegingen wordt er olie op het lichaam aangebracht, de spieren worden gekneed en met diepere bewegingen uitgenodigd spanning los te laten. Je leert een aantal basisbewegingen waarmee je intuïtief en afgestemd op de ontvanger jouw eigen massage kan creëren. We masseren op massagetafels. Op het einde van de reeks is heel het lichaam aan bod gekomen en heb je een goede basis om vrienden en familie te verwennen met een massage.

Geen voorkennis vereist. Het is ook niet nodig een massagepartner mee te brengen. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan kennismaking en voorbereidende oefeningen zodat er vertrouwen genoeg is om met iemand te masseren die je ervoor nog niet kende.

Avondreeks start op 24 april 2019

8 opeenvolgende avonden, 20-22u30 , niet op 1 en 8 mei

170 € voor de hele reeks (20 lesuren), incl. reader, drank, BTW en alle materiaal

Inschrijven bij Andrée Borguet, Integrama