Ouder-kind workshop Happy Kids Massage

logo happykids.jpeg
kindermassage3.jpg
happy Kids winterboek.jpg

 

Lesgever : Andrée Borguet, massagetherapeut en Happy Kids Massagetrainer

 

Uur : 10u30 tot 12 u
 

Prijs : 15 € per duo van ouder en kind zonder boek en 40 € met Happy Kids Massagebook, wintereditie (met code voor onlinemateriaa)
 

Inschrijven bij : Andrée Borguet, Integrama, www.integrama.be met vermelding van de geboortedatum van je kind en of je wel of niet het boek will.
 

Datum : zondag 27 januari

 

Voor wie :
Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, begeleid door een ouder of andere vertrouwde volwassene

 

Inhoud

Happy Kids Massage is ontworpen door Corinna Elzenaar en staat voor liefdevolle, respectvolle en gewenste aanrakingen over de kledij heen, gebruik makend van mooie grote kaarten met duidelijke massagebewegingen die onderling kunnen gecombineerd worden tot een ontspannende massage, maar ook kunnen gebruikt worden in liedjes, verhaaltjes, spelletjes enz...

 

Massage is een bijzondere vorm van contact met je kind en heeft tal van voordelen.  Kinderen die veel aangeraakt en gemasseerd worden groeien beter, hebben  meer zelfvertrouwen, worden minder vaak ziek en  hebben een beter lichaamsbewustzijn. Bovendien helpt massage om lekker te slapen, stress los te laten en zich veilig en geliefd te voelen. 

 

Tijdens deze workshop gaan we in een warme sfeervolle ruimte speels aan de slag met de Happy Kids massagebewegingen en ontdek je samen op een plezierige manier de ontelbare mogelijkheden van de Happy Kids Massage.

Jij masseert jouw kind en daarna masseert jouw kind jou. We spelen samen spelletjes waarin massage een rol speelt.

 

De verhaaltjes en liedjes gaan over het thema winter en we baseren ons op ideetjes uit het Happy Kids Massagebook, wintereditie van Corinna Elzenaar. 

Dit boek kan je vrijblijvend aankopen zodat je thuis verder aan de slag kan. Het boek bevat uitleg over de massagebewegingen, massageliedjes, massageverhaaltjes, ideetjes om al masserend te leren, een memoryspel, een wintermandala, een code voor toegang tot een boel extra online-materiaal en nog veel meer. 

Meer uitleg over deze massagevorm kan je vinden op www.happykidsmassage.nl