Mijn achtergrond


Ik ben sinds 1998 werkzaam als zelfstandig kinesitherapeut.

 

Ik heb altijd een affiniteit gehad voor de oosterse filosofie. De manier waarop men vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) kijkt naar gezondheid en ziekte fascineert me al lang en steeds meer en meer.

 

In 2002 heb ik mijn eerste stap gezet en me ingeschreven voor het ‘basisjaar TCG’ aan het Opleidingsinstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen (www.otcg.be).

 

Sindsdien heb ik volgende opleidingen gevolgd: Tuina, Abdominale massage, Chinese voedingsleer, Postgraduaat Acupunctuur, Medische Qigong,...

 

Ik heb ook enkele stages gevolgd in China. In mijn zelfstandige praktijk te Tienen kunnen mensen terecht voor behandeling van specifieke klachten.

Ik ben Tim Mallants

Mijn missie

Ik geloof sterk in de kracht van verandering en preventie. Verandering kan je o.a. bekomen door het beoefenen van Qigong. Qigong betekent de kunde om met energie om te gaan, door het te beheersen, het vloeiend te doen stromen, om zo de gezondheid en harmonie van lichaam en geest te bevorderen en te behouden.

 

In het Centrum Levenspad probeer ik deze ‘kunde’ door te geven door een aantal specifieke Qigong oefeningen aan te leren. Indien je deze correct en regelmatig beoefent, zal je een leuke transformatie van jezelf kunnen ervaren.

Ook andere workshops kunnen aangeboden worden onder mijn begeleiding.

Get social with us!
Stuurgroep Centrum Levenspad​

centrumlevenspad@gmail.com

​​​

© 2021 Centrum Levenspad

  • Facebook Clean Grey
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now