Vervolgcursus massage

Voor wie:

Voor iedereen met een  basiskennis  van ontspannende lichaamsmassage met olie die nood heeft aan opfrissing, verdieping en uitwisseling. Dit in een vaste vertrouwde groep en vanuit een open en respectvolle houding.

Deze cursus wordt aangepast aan de vragen en behoeftes van de groep.

 

We starten elke avond met wat beweging of een korte meditatie om aan te komen en wat in ons lichaam te zakken.

Daarna kies je een massagepartner met wie je een massage uitwisselt. 

Idee was om de eerste avond de bewegingen die je kan doen op de achterzijde van het lichaam op te frissen, eventueel nieuwe bewegingen aan te reiken en dan een massage van de achterzijde uit te wisselen en de tweede avond hetzelfde te doen met de voorzijde. Op avond drie en vier zouden dan volledige massages kunnen uitgewisseld worden. 

De begeleiding tijdens de massage is minimaal zodat je helemaal kan afstemmen op het contact en de sfeer tijdens de massage zelf. Na de massage is er ruimte om te delen wat je tijdens de massage bent tegengekomen als gever en ontvanger en feed-back en tips uit te wisselen.

Thema’s als zelfzorg, balans vinden in de energie-uitwisseling, de massage afstemmen op de ontvanger, je als ontvanger kunnen overgeven aan de massage;.. enz… kunnen ook aan bod komen alsook andere thema's die je tegenkomt bij het masseren of ontvangen van de massage

We masseren op masssagetafels.

Begeleiding: Andrée Borguet

Minimumaantal: 6

Maximumaantal : 10

Praktisch:

Wanneer:   4 woensdagavonden, 2O u tot 23 u , start op 18-09

Data: 18 en 25 september, 2 en 9 oktober

Waar: Centrum Levenspad, Gallicstraat 5, 3300 Bost

Prijs: 96 euro voor 12 cursusuren , incl.BTW, drank, massage-olie 

Meebrengen: Makkelijke kledij, hoesje voor de tafel, doek om ontvanger toe te dekken, handdoek om oliekommetje op te zetten, extra handdoek om bv voeten extra af te dekken.