Zomerse massage-avonden

massage nek.jpg

Tijdens deze avonden maak je kennis met de ontspannende werking van eenvoudige massages. Iedereen kan masseren en met behulp van een heleboel waardevolle tips en na een korte opwarming en demonstratie geniet  je beurtelings van het geven en ontvangen . Alles wordt stap voor stap opgebouwd in een ontspannen en respectvolle sfeer. Na een fijne avond van relaxen en  genieten heb je een boel ideetjes om thuis familie of vrienden te verwennen met een deugddoende minimassage.

Elke avond komt een ander thema aan bod. Elke avond kan apart gevolgd worden.

Geschikt voor absoluut beginners, maar ook mensen met massage-ervaring die nog eens aan masseren willen toekomen zijn van harte welkom! Het is niet nodig een partner mee te brengen, maar het mag natuurlijk wel.

Data en thema's

13 juli: Handmassage:  

Als opwarming masseren we onze eigen handen met behulp van Chinese meridiaankogels. Daarna leer je hoe je iemands handen zo kan masseren dat het hele lichaam ontspant. 

20 juli: Voetmassage

We starten met een aromatisch voetbadje. Daarna leer je hoe je een eenvoudige, ontspannende  voetmassage geeft zonder riebelen of pijn doen, Je gaat vast op wolkjes weer naar huis. 

3 augustus: Rugmassage.  

Er wordt een heerlijke ontspannende rugmassage met olie aangeleerd waarbij spieren zich mogen ontspannen en de rug lekker verwend wordt.

31 augustus: Schouder-, nek-, hoofdmassage

In ruglig op de massagetafel kunnen alle spieren goed ontspannen en worden onze schouders en nek met volle strijkbewegingen en diepere knedingen en fricties uitgenodigd spanningen los te laten. Daarna wordt onze schedel gemasseerd om ook ons hoofd helemaal los te laten.

Praktisch

Start om 20 u (ontvangst vanaf 19u30) Einde omstreeks 22 u 30

Prijs :

20 € incl. BTW, handleiding, thee en materiaal

Begeleiding:

Andrée Borguet

Inschrijven:

info@integrama.be, na inschrijving ontvang je alle verdere info per mail