Zomerse massageverwenavonden

In een zomerse ontspannen sfeer maak je kennis met de ontspannende werking van eenvoudige massages. Iedereen kan masseren en met behulp van een heleboel waardevolle tips en na een korte opwarming en demonstratie geniet  je beurtelings van het geven en ontvangen . Alles wordt stap voor stap opgebouwd in een ontspannen en respectvolle sfeer. Na een fijne avond van ontspannen genieten heb je een boel ideetjes om thuis familie of vrienden te verwennen met een deugddoende minimassage.
Elke avond komt een ander thema aan bod. Elke avond kan apart gevolgd worden.Als je inschrijft voor de reeks van vier avonden betaal je minder. 
Geschikt voor absoluut beginners, maar ook mensen met massage-ervaring die nog eens aan masseren willen toekomen zijn van harte welkom! Het is niet nodig een partner mee te brengen, maar het mag natuurlijk wel. 
Data en thema's
4 juli : Massage van hoofd-nek- schouders -rug op een gewone stoel over de kledij heen. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn. Met enkele eenvoudige bewegingen kan je al zo veel ontspanning brengen in deze vaak zwaar belaste gebieden. Ideaal voor even tussendoor. 
11 juli : Massage van armen en handen. Je zal verrast zijn hoeveel ontspanning je kan bereiken door enkel deze lichaamsdelen te masseren. Via de armen voeren we spanningen en stress af uit het lichaam, via de reflexpunten op onze handen bereiken we heel het lichaam.  
18 juli : Rugmassage. Er wordt een heerlijke ontspannende rugmassage met olie aangeleerd waarbij spieren zich mogen ontspannen en de rug lekker verwend wordt. 
25 juli :  Massage van schouders , nek en hoofd.In ruglig op de massagetafel kunnen alle spieren goed ontspannen en worden onze schouders en nek   met volle strijkbewegingen en diepere knedingen en fricties uitgenodigd spanningen los te laten. Daarna wordt onze schedel gemasseerd om ook ons hoofd helemaal los te laten. 
Prijs : 
16 € per losse avond
60 € voor de reeks van 4 avonden
Begeleiding:
Andrée Borguet
Inschrijven: 
Info@integrama.be, na inschrijving ontvang je alle verdere info per mail

Get social with us!
Stuurgroep Centrum Levenspad​

centrumlevenspad@gmail.com

​​​

© 2018 Centrum Levenspad

  • Facebook Clean Grey
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now