Sie sind hier: Homepagina » Team » Ria Imbrechts

Ria Imbrechts

Mijn achtergrond

Uit sterke interesse en om mezelf vooral beter te leren kennen, startte ik in 2009 met een 3-jarige opleiding Psycho-energetica. Deze opleiding verschafte me vele inzichten in mezelf, mensen en hun omgeving, en universele energieën. Na deze opleiding werd ik ingewijd in Reiki, en ondertussen Reiki II. De opgedane inzichten, de technieken en hun toepassingen zijn sindsdien fundamenteel in mijn leven.

Korte tijd na afronding van de opleiding Psycho-Energetica kreeg ik weer zin om me verder te verdiepen in de mens als geheel. Zo kwam ik bij Integratieve Reflexologie terecht waar niet alleen het fysieke lichaam maar ook het energetische lichaam van groot belang is. Geboeid door deze combinatie en andere natuurlijke geneeswijzen, blijf ik verder opleidingen volgen om mensen nog beter te kunnen ondersteunen. Sarafijn Basis Techniek, Psychozone Harmonisering, EVC - Energetisch Vertebraal Correctie, Chinflex, Kristalhealing en Aromatherapie behoren eveneens tot mijn opleidingen.

Volgend op mijn opleiding als Integratief Reflexoloog richtte ik in 2017 mijn eigen praktijk Kiria op. Mijn passie was moeilijk te combineren met mijn drukke job in het bedrijfsleven. Daarom maakte ik eind 2019 de overstap naar een deeltijdse administratieve job in een ziekenhuis.

Mijn missie

Natuurlijke geneeswijzen en het doen en laten van mensen hebben me altijd sterk gefascineerd. Deze zoektocht begon jaren terug bij mezelf en dit proces zet zich vandaag nog altijd verder. Sinds ik dit bewustwordingsproces begon te begrijpen, te aanvaarden en vooral te implementeren in mijn leven, ben ik met andere ogen naar de wereld gaan kijken en kwamen nieuwe interesses op mijn pad die mijn leven verrijken. Mede door mijn praktijk en als docente reflexologie wil ik mensen ondersteunen tijdens hun bewustwordingsproces.

Contact

Telefoon : 0473/26 92 21
E-mail : info@kiria.be
Website : www.kiria.be
BTW : BE 0670 794 39
Bank: BE07 0018 0600 1166 - BIC GEBABEBB