Van respectvolle aanraking tot massage Proefmoment

Van respectvolle aanraking tot massage Proefmoment

Data : volgen

Uur :
10-12 u

Locatie: Centrum Levenspad

Inhoud :
Aanraking is een basisbehoefte en werkt helend voor lichaam en geest.
Aanraking is een taal die meer zegt dan 1000 woorden.

Volledig aanwezig zijn in de aanraking en je vanuit jouw hart liefdevol verbinden met iemand is de basis van een goede massage die veel verder gaat dan het toepassen van massagetechnieken

Deze voormiddag is een uitnodiging om het effect van respectvolle, bewuste, liefdevolle aanraking te ervaren en te oefenen met alle aspecten die daarin van belang zijn, zoals het openen van jouw hart, het voelen en communiceren van jouw wensen en verlangens, het aangeven van jouw grenzen, intenties, afstemming en energiehuishouding.

Dit wordt stap voor stap opgebouwd in een veilige setting en onder ervaren begeleiding en je hoeft op geen enkel moment iets te doen waar je geen zin in hebt.
Alle oefeningen zijn gekleed.

Een relax zondagvoormiddag ervaren, beleven, ontdekken en genieten.

Dit proefmoment is ook ideaal om kennis te maken met mij en mijn manier van werken en zodus de ideale opstap naar het massage-jaartraject : Van respectvolle aanraking tot massage
Er is dan ook gelegenheid om vragen te stellen over dit traject.

Voor wie:
Iedereen is van harte welkom. Geen ervaring of voorkennis vereist
Als ik jou nog niet ken is deelname aan dit proefmoment verplicht als je wil inschrijven voor het jaartraject. dit om zeker te zijn dat het aanbod afgestemd is op jouw verwachtingen.

Lesgever : Andrée Borguet

Prijs: Gratis

Inschrijven bij :
andreeborguet@gmail.com of 0484 67 78 70