Sie sind hier: Homepagina » Team » Andrée Borguet

Andrée Borguet

Mijn achtergrond

Van opleiding ben ik sociaal assistente, maar ik werkte hoofdzakelijk als opvoedster in de gehandicaptensector.

In 1998 volgde ik de opleiding Integratieve Massage®. Dit is een professionele ontspanningsmassage die drie verschillende massagevormen(dynamische, intuïtieve , polariteitsmassage) integreert tot een vloeiend geheel. Er ging een wereld voor me open. Ik was enorm gefascineerd door het magische effect van respectvolle aanraking. Massage ging steeds meer plek innemen in mijn leven.

In 2001 startte ik een massagepraktijk in bijberoep en gaf ik mijn eerste massagecursussen. In 2005 verliet ik mijn job en begon ik in hoofdberoep onder de naam Integrama.

Als mama van twee kinderen ging ik me al snel ook specialiseren in zwangerschapsmassage, babymassage en kindermassage. Vanuit mijn ervaring met mensen met een beperking ging ik mijn massages ook aanpassen aan deze doelgroep.

Sinds 2020 heb ik ook terug een job in dienstverband en bied ik o.a. belevingsactiviteiten aan aan mensen met een beperking, waar ook massage een grote plek krijgt

Mijn missie

Mijn ervaren handen willen mensen graag verwennen, hen laten thuiskomen in hun lichaam , diepe ontspanning laten ervaren en dit in vol respect voor hun eigenheid , noden en grenzen.

Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn passie met anderen te delen in de vorm van verwenavonden, massagecursussen voor beginners en gevorderden, een massagegroeijaar… Hierbij vind ik het belangrijk om telkens weer een sfeer te scheppen van respect en vertrouwen waarin mensen zichzelf mogen zijn en binnen hun eigen grenzen en mogelijkheden kunnen groeien in de kunst van het aanraken, aangeraakt worden en hierdoor geraakt mogen worden.

Contact

Telefoon : 0484 / 67 78 70
E-mail : andreeborguet@gmail.com
Website : www.integrama.be
BTW : BE0777 225 762
Bank : BIC KREDBEBB, IBAN BE69 7340 3251 1678