Sie sind hier: Homepagina » Team » Sam Collin

Sam Collin

Mijn achtergrond

Ik ben Sam. Al buiten spelend opgegroeid in Meldert, Hoegaarden. In 2012 studeerde en leefde ik 6 maanden in Notodden (Noorwegen). De Noorse liefde voor het buitenleven inspireerde me om mijn eigen bedrijf op te richten in 2014. "Avontuurlijk Natuurlijk" doet oa. de begeleiding van sportdagen, teambuildingactiviteiten en jeugdkampen. Tijdens de eerste jaren combineerde ik dit samen met lesgeven als turn/LO leerkracht en als opvoeder voor leerlingen met ASS.

In 2022 ben ik als ondernemer erg zoekende geweest en startte ik met het volgen van verschillende nieuwe opleidingen.

In 2024 besloot ik Avontuurlijk Natuurlijk over te dragen en mij volledig te focussen op het coachen en begeleiden van mensen via oa. transformerende ademsessies, ademcoaching, loopbaanbegeleiding in de natuur en TRE (Tension & Trauma Release Exercices). Op deze manier wil ik mensen lichter, maar ook met hun volle potentieel op een duurzame manier in het leven doen staan.

Mijn missie

Mijn 2 dochters (Sonne & Lumi) en mijn vrouw (Marieke) stippelen mee het leven uit dat ik wil leiden. Samen met hen probeer ik zoveel mogelijk tijd buiten in de tuin, het bos en op de trails door te brengen op een speelse, creatieve en sportieve manier.