Sie sind hier: Homepagina » Ademwerk

Ademwerk

Info delen

Transformerende ademreis privé

Trauma Release & Breathwork (TRB®) opent de deur naar diepgewortelde spanningen, kleine en grote trauma's en lichamelijke en emotionele blokkades die vastzitten in je systeem. Door je adem te laten stromen, geef je op een natuurlijke wijze weer ruimte aan jezelf en creëer je de mogelijkheid tot transformatie en herstel.

Ademen vormt dus als het ware de brug tussen ons bewuste en onderbewuste. Ervaar de kracht van ademwerk tijdens deze begeleide sessie met muziek en maak komaf met symptomen zoals angst, oppervlakkige ademhaling, verhoogde alertheid of prikkelbaarheid, rusteloosheid, slapeloosheid, hartkloppingen,… .

Herinneringen vervagen in onze gedachten, maar ons lichaam vergeet ze niet.

Hoewel we de neiging hebben om gebeurtenissen te laten vervagen, blijft ons lichaam deze ervaringen onthouden, wat resulteert in dagelijkse primaire reacties. Voor sommigen vormt een overweldigende ervaring 'de laatste druppel' die leidt tot fysieke en/of emotionele symptomen.

TRB is specifiek ontworpen om door de verschillende lagen van lichamelijke spanning heen te breken, om zo mentale, emotionele en fysiologische stress los te laten, zowel in lichaam als geest, en het zenuwstelsel.

Verken verschillende ademhalingstechnieken, die altijd en overal toegepast kunnen worden om emotionele obstakels te verminderen, zenuwen te kalmeren en je in staat te stellen vol energie en krachtig door het leven te gaan.

Kom ontdekken wat ademwerk voor jou kan doen.

Lees onderaan wanneer een ademsessie (momenteel) niet geschikt is voor jou.


Verloop van de ademsessie
- We starten met een korte kennismaking.
- Je krijgt uitleg over de kracht van je adem en het verloop van de sessie.
- We beoefenen al liggend op een matras verschillende ademtechnieken op muziek (soundhealing).
- Na het ademwerk is er tijd voor integratie, waarbij je kunt delen en bespreken wat je hebt ervaren.

Locatie: Centrum Levenspad, Gallicstraat 5, Tienen/Bost

Coach: Sam Collin

Prijzen:
- 125 euro voor een sessie van 2u.
- 220 euro wanneer je met 2 komt (je partner, vriend(in),...).

Mogelijkheden: overdag en ‘s avonds.


Contact:
sam.collin@outlook.com
0472 09 56 81
www.samcollin.be


Wat breng je mee naar de sessie?
- Flesje water
- Doe loszittende, warme, gemakkelijke kledij aan
- Eventueel een eigen dekentje (er worden er sowieso voorzien)


Voor wie is een transformerende ademsessie niet geschikt?
Ademwerk is helemaal veilig om te doen, behalve als je een contra-indiciatie hebt uit onderstaande lijst. Dan is diepgaand ademwerk (op dit moment) niet geschikt of is extra alertheid geboden. Bij twijfel contacteer je eerst Sam.
Wanneer af te raden? Bij zwangerschap, hartaandoening, geschiedenis met hartaanvallen, hoge bloeddruk (130/80+), recente operatie, elke aandoening waarvoor je regelmatig medicijnen neemt, druggebruik, meervoudige jeugdtrauma’s, geschiedenis van ernstige paniekaanvallen of psychose, ernstige geestelijke ziekte, epilepsie, familiegeschiedenis van aneurysma’s.