Sie sind hier: Homepagina » Clownerie

Clownerie

Clownerie voor de vrienden van Andrée

Intro

Dit ‘basisweekend’ waar iedereen kan en mag aan deelnemen is ontstaan vanuit een ‘grappig idee’. Heidi mijn geliefde wou graag proeven van ‘clownerie’ en dus organiseerde ik voor haar een eigen weekend waarin ze vrienden kon uitnodigen én zelf ook meedeed. Het werd een succes. Er deden zelfs mensen mee die Heidi totaal niet kende. Na het weekend dus wel en hun enthousiasme en respect voor ‘clownerie’ was en is groot.

Andrée is een goede vriendin/collega en we delen beiden de passie voor massage, lomi-lomi en lichaamswerk.

Een lange intro om te vertellen dat Andrée een inspiratieweekend clownerie organiseert in Centrum Levenspad, Gallicstraat 5, 3300 Tienen/Bost. Welkom dus als vriend of als ‘toekomstig’ vriend.

Jan Dillen

Inhoud

In dit weekendje proeverij zal je op veilige en speelse manier de kracht van je clown (her)ontdekken, je speelse zelf. Ook zal je kennismaken met de basistechnieken van het clownsvak.

Geen buitelingen of acrobatische toeren vereist, enkel de ‘goesting’ om open een universum in te stappen waar vreugde en samenhorigheid welkom zijn.

In dit weekend bewegen en spelen we vanuit ons lichaam en laten we af en toe onze natuurlijke stem horen. Via de speelsheid bij jezelf ga je het samenspelen ervaren en nip je aan de ‘kunst van de clown’. Je krijgt er energie door en kan deze nieuwsgierige, niet oordelende blik meenemen in je dagelijks leven.

Ik (Jan) ben op mijn 21ste levensjaar onverwacht in de clownerie terechtgekomen en blijven botsen. ‘k Ben nu, zovele jaren later, nog steeds gepassioneerd door mijn vak dat vaak mis begrepen wordt. Daarom wil ik die clownerie - waar ik voor sta - laten voelen aan jullie.
Niet de clown-in-het-circus maar wel de clown-in-contact.

Om je te laten verleiden door speeloefeningen waar vertrouwen, durf, leiden en volgen, focus en transparantie centraal staan. En oefeningen die ook, met een mengeling van spanning en plezier, gewoon lollig zijn.

Een uitnodiging om te komen meedoen dus en te ervaren hoe clownerie verbindend en bevrijdend werkt.

Iedereen is welkom, Andrée en Jan organiseren.

Praktisch

Data: 4 en 5 november 2024
Telkens van 10u tot 16u30

Bijdrage: € 220 (cursuskost én clownslogica cursusboek én lederen clownsneus)

Beide dagen is verse soep inbegrepen, de rest van je lunch breng je zelf mee.

Locatie: Centrum Levenspad, Gallicstraat 5, 3300 Tienen/Bost